Utforsk mulighetene

Tre prikker- elipsemeny

Hvor finner du elipsemenyene og hvilke verktøy kan du ta i bruk der?

Tre prikker stablet på hverandre, eller tre prikker på rekke, kalles elipsemeny. Menyen kan du finne ulike steder i skjermbildet når du er inne i Join eller Whereby.

Vær nysgjerrig og ta kontroll over denne funksjonen, så du vet hva du finner der, og kan bruke funksjonene når du trenger det!

3 prikker 2 steder i Whereby

Bare en rekke med tre prikker er synlig uten at du gjør noe. De finner du øverst til høyre for tannhjulet, Klikk og du får opp en liten meny med 3 valg.

 

Over ser du utsnitt av en skjermdump
som viser litt av en deltakers bilde og topp-menyen i Whereby.

Klikker du på møteklokke, vil denne dukke opp til venstre på samme linje og viser tiden fra møtet ble startet.

 

 

Peker du på en møtedeltakers bilde, vil tre prikker stablet på hverandre vises øverst i høyre hjørne. 
Klikk her, så får du opp volumkontroll - smart hvis du vil dempe lyden fra kun én deltaker i møtet.

I bildet over ser du også at man kan maksimere bildet til en deltaker eller gi ham hele skjermen.   På samme måte kan du også velge å maksimere eller minimere en powerpoint presentasjon eller annet skjerminnhold som blir delt. Du kan også trykke på de tre prikkene på eget bilde for å kunne bytte navnet ditt i tilfelle du har f.eks. skrevet hele navnet ditt og vil bytte til kun fornavn.

3 prikker i Join

Du er på vei inn i møterommet i Join , men før klikker på videosymbol ( for å delta med video av deg selv) så vil du finne disse tre prikkene til venstre under bildet av deg. ( ser du ikke bilde av deg, har du ikke videokamera koblet opp, men prikkene finner du) 

Klikker du på de tre vannrette prikkene, så åpnes et stort felt til høyre på skjermen med mange valg for innstillinger av møtet ditt. Du kan altså redigere i innstillingene før du klikker på video-symbol for å gå inn i møtet. Her velger du kamera og lyd!

Skjermbilde av meny i Join

Når du er inne i møterommet i Join, vil du, når du åpner venstre sidepanel se tre prikker!
Klikk på dem og en meny åpner seg. Du får ulike muligheter under denne menyen avhengig av hvilken rolle du har i møtet. Er du vert får du mange muligheter mens deltakerens valg er begrenset. Det er viktig å vite hva deltakere ser, slik at du ikke forventer at de kan gjøre det samme som deg.

 

 

Utforsk mulighetene bak prikkene,
så kan du ta dem i bruk akkurat når du trenger dem!

De digitale møterommene utvikles stadig, så følg med på funksjonene!